De Jongens

Webshop voor tabakszaak de Jongens

De klassieke retailer heeft het pittig in 2021, dit geldt ook voor Tabakzaak De Jongens. Wat eerst begon als een ‘nice to have’ bleek al zeer snel dat de komst van een webshop een keiharde ‘need to have’ werd. De opdracht was om het gevoel en service wat klanten in de winkel ervaren, goed te vertalen naar een online omgeving.

DeJongens.nl

Services

Web Design

Web Development

Overzichtelijkheid versus groot assortiment.

Als één van de grotere aanbieders van Zippo’s en e-sigaretten, wil je uiteraard een volledig assortiment aanbieden, zonder dat de bezoeker door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben gezorgd in deze webshop voor een duidelijke en intuïtieve navigatiestructuur om zodoende het assortiment het best tot zijn recht te laten komen.

Online versus persoonlijke service

De kracht van De Jongens is hun persoonlijke service benadering, al 30 jaar lang een begrip in de regio met een grote trouwe klantenkring. Client Intimacy vertaalt zich bij De Jongens niet in bombardement van marketing automation communicatie. De klant wordt gewoon persoonlijk gebeld na een aankoop en ervaart hiermee dezelfde service als in de winkel. ‘Old School’ blijft nog steeds voor de Jongens hun speerpunt.

Graveren

Een Zippo kopen is meer dan alleen een kwalitatieve aansteker kopen, it’s a lifestyle item. Om de Zippo te customisen naar je eigen wens, hebben we de graveer-tool ontwikkeld. Op deze wijze maak je je eigen Zippo echt uniek. In een paar heldere ‘user friendly’ stappen is dit binnen 1 minuut te realiseren.